Huis » Nederlandse » Seksverhalen voorbinddildo met me broertje goed volk bordeel

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje goed volk bordeel

Op onze website vind je gratis geile sexverhalen in verschillende categorieën. Je kunt je eigen sexverhalen toevoegen middels het formulier. Dit kan met naam en emailadres , maar ook volledig anoniem! Live Webcams Webcam Tips!! Ze had flinke tieten en rond haar kut donzig blond haar. Ze pakte haar badjas, maar vond het niet nodig hem aan te trekken. Ze was alleen thuis, dacht ze, en het zou nog wel een uurtje duren voor haar tweelingbroer Peter thuis zou komen en haar ouders verwachtte ze niet voor donker thuis.

Ze stapte de gang op, op weg naar haar kamer, toen ze geheel onverwacht tegen haar broer aanliep, duidelijk eerder thuis dan verwacht. Ze werd lichtrood en schoot snel haar badjas aan, maar niet voordat Peter haar in de gauwigheid bloot had kunnen bewonderen. Het gaf haar een vreemd gevoel, aan de ene kant was het niet gepast om je naakt aan je broertje te vertonen, aan de andere kant vond ze het wel spannend.

Ze liep naar haar kamer en Peter volgde haar naar binnen, ‘he zus, ik had er niet zo opgelet, maar je begint echt een lekker wijf te worden’ ‘je bent mijn broer en he wordt niet verondersteld een beetje geil naar je zus te loeren’, zei Janneke een beetje nerveus. Allebei voelden ze de spanning in de lucht hangen. Janneke ging op haar bed zitten en zei tegen haar broer dat ze zich ging aankleden en dat hij haar kamer uit moest gaan.

Peter keek haar aan en zei:’volgens mij vind je het niet zo erg dat ik naar je keek, ik denk dat je het eigenlijk wel spannend vond en om eerlijk te zijn zou ik best wel wat meer op mijn gemak willen kijken’ Janneke bedacht dat Peter eigelijk wel een beetje gelijk had, maar wilde niet gelijk toegeven, ‘als ik mijn badjas uittrek en dat wil ik misschien wel doen, wil ik jou ook bekijken, ik heb nog nooit een lul in het echt gezien’ Met een beetje schorre stem zei Peter, ‘ok, laten we tegelijk alles uittrekken’.

Hij trok zijn Tshirt en jeans uit en stond nu in zijn onderbroek, een dikke bobbel verraadde dat hij inmiddels een behoorlijk stijve lul had gekregen. Janneke ging staan, trok haar badjas uit en ging weer op bed liggen. Bij haar kutlippen zag je nu duidelijk vocht glanzen. Ze keek gefascineerd naar Peter zijn pik, die nu recht omhoogstak, ze kon niet vergelijken, maar het leek haar dat hij flink aan de maat was.

Niet dat ze het van plan was, maar ze dacht:’ dat ding is veel te groot om bij mij naar binnen te gaan’ Peter stond nog steeds naast bed , niet goed wetende wat nu te doen. Janneke lag op haar rug en spreidde haar benen een beetje, ‘waarom kom je niet voorzichtig op me liggen, met je lul tussen mijn benen, we gaan natuurlijk niet neuken, dat kan niet met broer en zus, maar als je op me ligt krijgen we een beetje een idee wat het is.

Peter liet zich voorzichtig op zijn zus zakken en manoevreerde zijn stijve pik voor haar kutopening. Zijn glimmende eikel, nu nat van het voorvocht, raakte haar schaamlippen, zachtjes duwde hij zijn lul een heel klein beetje naar binnen, zijn zus voelde heerlijk vochtig daar beneden, janneke voelde zijn lul kloppen tegen haar kietelaar, ze duwde haar heupen naar voren en naar boven, ‘duw hem nog een klein beetje verder, broertje, het voelt zo goed en je maakt me zo geil’ Peter stootte zijn lul nog wat meer naar binnen, hij hoorde zijn zus zacht kreunen van geilheid en plezier.

Hij was nu ook zo verschrikkelijk geil dat hijniet langer kon nadenken, hij trok zijn pik een klein beetje terug en stootte toen in een keer hard naar voren, zijn lul gleed naar binnen en janneke schreeuwde het uit:’niet doen, oh wat lekker is dit, je hebt me ontmaagd, maar de pijn valt wel mee, ik voel je heerlijke dikke lul in me op en neer gaan, godverdomme wat ben ik geil, neuk me, neuk me, maar eerst nog voorzichtig.

Na een tijdje kwamen ze weer bij hun positieven. Met jou of met wie dan ook, ik ga experimenteren’ Peter gaf haar een tongzoen en zei’ nu zin in een tweede les? Sinds ze het min of meer toevallig een paar weken geleden voor het eerst gedaan hadden, ging er nu geen dag voorbij zonder. Haar broer knikte,”hebben we nog niet geprobeerd”, zei hij, “in het nachtkastje van mama ligt een tube glijmiddel, die zullen we nodig hebben”.

Janneke liep naar haar ouders slaapkamer en zocht in het kastje, terwijl ze de tube pakte, viel haar een grote voorbind dildo op. Terug in haar kamer gaf ze Peter de tube, “ga voorovergebukt staan en trek je billen uit elkaar”, zei hij. Peter staarde nu recht in Jannekes donkere poepgaatje, hij stak het tuitje van de tube voorzichtig in haar kont en drukte een flinke klodder naar binnen, daarna smeerde hij zijn eigen lul in.

Peter duwde zijn wijsvinger naar binnen, geen probleem, “dat ging makkelijk”, zei hij schor, hier komt de tweede”. Janneke voelde nauwelijks pijn en eigenlijk was het een heerlijk geil gevoel, vond ze. Peter bracht zijn pik nu recht voor Jannekes kontgat, “bukken zus, ik ga er hem in duwen”. Hij stootte naar voren en Janneke duwde kaar kont geil naar achteren. Peter zag zijn lul langzaam in haar kont verdwijnen. Peter begon nu sneller te stoten en bij iedere stoot naar voren, bracht Janneke haar kont naar achteren.

Steeds wilder ging het nu, Janneke voelde het kutvocht nu uit haar druipen, ze stak twee vingers in haar zeiknatte kut en begon zich te vingeren, ze voelde dat ze klaar ging komen. Peter voelde zijn zus verstijven en toen begon ze te schokken en bonkte met haar kont tegen zijn ballen, hij hield het ook niet langer en begon te schreeuwen, “ik kom ook, ik ben aan het spuiten, aahhh, lekkere geile zus van me, ohhgod, ik kom klaar in mijn zus haar reet”.

Ze stonden nog een tijdje net als twee honden in elkaar, toen trok hij zijn lul uit Jannekes kont, hij zag zijn witte sperma langzaam uit haar poepgat druppen. Janneke draaide zich om en drukte zich tegen haar broertje aan, hij voelde hoe haar roze tepels keihard vooruitstaken. Wat later, toen ze weer op bed lagen, vroeg Janneke peinzend, “Denk je dat pa en ma een vermoeden hebben van wat we doen”?

Zo praatten ze nog een tijdje door zonder met een plan voor de dag te komen. Ze doezelden weg om plotseling ruw te worden gewekt. Hun ouders waren ongemerkt thuisgekomen en stonden nu naast hun bed, “wat is hier aan de hand, jullie naakt bij elkaar in bed, dat verdient wel een beetje uitleg”. Moeder keek alsof ze haar lachen niet kon verbergen, “ja, leg maar eens uit”. Janneke keek Peter aan en begon te praten, “mam, pap, Peter en ik zijn tweelingen en we kunnen goed met elkaar opschieten en ja, sinds een paar weken hebben we, eh, doen we, ik bedoel, nou ja, neuken we met elkaar, jullie moeten niet boos worden, maar zo is het nu eenmaal”.

Hun ouders keken elkaar aan en leken niet boos. Janneke en Peter voelden dat het de goede kant uitging en Janneke zei brutaal,”Misschien kunnen jullie ons helpen en voorlichten, Peter en ik hebben daarover al vaker gefantaseerd”. De ouders keken elkaar aan en lachten, “je zal het niet geloven, maar wij hebben ook zo onze fantasieen, geef ons een paar minuten en als je zin hebt kom je dan naar onze slaapkamer”.

Vijf minuten later liepen Janneke en Peter naakt over de gang naar de slaapkamer van hun ouders. Zachtjes deden ze de deur open, maar konden niet veel zien, wel hoorden ze ma zachjes kreunen,. Peter knipte het licht aan en daar voor hun ogen lagen pa en ma te neuken. Ma la onder pa te steunen, ze wenkte de tweeling dichterbij, “kom naast me liggen , Janneke, we waren zo geil van jullie geworden dat we maar vast begonnen zijn, laat ons nu zien hoe jullie met elkaar neuken”.

Janneke trok Peter op zich, ze was weer erschrikkelijk geil nu, terwijl ze gefascineerd opzij keek vnaar haar neukende ouders, voelde ze Peter in haar glijden. Ze paste haar bewegingen aan die van Peter aan en voelde opzij naar haar moeder, “pak mijn hand, mam, ik ben zo geil, Peter is me aan het neuken, mam, is het niet lekker om hier naast elkaar te liggen en door onze mannen te worden geneukt”?

Haar moeder keek opzij en lachte wat, “zullen we nu ruilen, wil je papa,s pik,ik heb zo’n zin om Peters lul in me te voelen, het was altijd mijn fantasie en nu komt ie uit. Voor de eerste keer zag Janneke nu haar vaders stijve, ze schrok, “jezus, pa, voorzichtig, jij hebt zo grote knoert en ik heb maar een klein kutje”. Pa zette zich voorzichtig tussen zijn dochters benen, die ze wijd gespreid had, langzaam duwde hij zijn bijna paarse eikel tussen zijn dochter haar schaamlippen.

Tot haar eigen verbazing voelde Janneke haar vaders speer pijnloos naar binnen glijden, “kom maar , pa, helemaal erin moet ie, neuk me maar zo hard mogelijk, het is heerlijk”. Pa gaf een forse stoot en zat in een keer tot zijn ballen in Jannekes kut. Ze gilde het uit, “ma, Peter, pa zit met zijn grote lul helemaal in me, hij ligt me heerlijk te neuken, naai me, pappie, maak me klaar, spuit me vol, oh god, wat ben ik weer geil.

Hoe neuk ik, pa, vind je mijn kutje lekker”? Haar vader lag nu zwaar te bonken en kreunde, “oh vrouw, ik lig onze dochter te naaien , onze fantasie is nu werkelijkheid”. Ma had inmiddels de rollen omgedraaid en zat wijdbeens op haar zoon, wild bereed ze haar zoon, haar tieten met stijf gezwollen tepels floepten op en neer, ze boog voorover en drukte haar tieten tegen elkaar zodat Peter beide tepels in de mond kon nemen.

Haar moeder pakte haar hand weer, “kom maar lekker, Janneke, Janneke lag nu te schokken en rollen, ze kreeg het ene orsgasme na het andere, langzaam kwam ze tot rust. Haar vader lachte tevreden, “ik denk dat we vanavond allemaal wel aan onze trekken zijn gekomen. Janneke lachte en zei: ” Ik denk dat Peter en ik nog wel wat ouderlijke begeleiding kunnen gebruiken” Janneke deed voorzichtig Peters kamerdeur open.

Hij zat achter zijn bureau huiswerk te maken en hoorde haar niet. Zij sloeg haar handen voor zijn ogen. Draai je om. Peter schoot ook in de lach. Janneke stond spiernaakt voor hem. Hij liet zijn ogen over zijn zusje glijden. Ze was de laatste tijd wat voller geworden. Haar tieten waren voller en ronder geworden, de tepels langer en donkerder.

Ze schoor haar kut nu en hij zag dat ze vochtig was. Ze keek hem aan. Ze trok haar benen wat op en trok haar broer op zich. Het lekkerste is iedere keer weer om je lul naar binnen te voelen glijden. Peter duwde zijn gezwollen pik in haar kut en begon haar langzaam te neuken. Ze hadden het nu al zo vaak gedaan, dat ze geen haast hadden. Langzaam bewogen ze op en neer. Janneke kreunde zacht. Ze begon nu harder te kreunen. Ik denk er vaak aan.

Het lijkt me vreselijk geil om het een keer met een hond te doen. Op internet heb ik er over gelezen en wat filmpjes gezien. Ik weet dat een heleboel vrouwen het doen. Soms als ik op straat tweehonden zie naaien, word ik helemaal nat. Na afloop zitten ze nog zo,n tijd in elkaar en ook dat lijkt me geil. Als je die hond helemaal naar binnen laat komen, zwelt die knop aan de basis van zijn lul op en zit hij vast als hij klaar komt.

Je moet zorgen dat die knop niet in je kut komt. Jezus, alleen door er over te praten, word ik weer kletsnat. Whiskey, hun driejarige Doberman kwam aan gesprongen. Peter duwde hem naar Janneke toe en de hond begon met lange halen haar nog druipnde kut te likken. Janneke hield haar schaamlippen van elkaar en de hond ging met zijn ruwe tong in haar kut.

Ze vond het heerlijk, maar wilde meer. Ze liet zich van het bed glijden en kroop op handen en voeten door de kamer. Haar hoofd laag en haar kont omhoog.

Woensdag 16st, September 6:5:52 Pm

Installeren van seksverhalen voorbinddildo met me broertje nemen
Stuur een gratis bericht naar Neonkittensx
Offline

Beschrijving:

Neonkittensx
29 jaar vrouw, Krab
Ankeven, Netherlands
Tamil(Vloeiend), Bengalen(Beginner)
Decorateur, Bakker, Gynaecoloog
ID: 3564686494
Vrienden: Colinnovember
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 181 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Jessica
Bekeken: 3675
Nummer: +312353-928-51
Stuur een bericht

Andere materialen

Het verkennen seksverhalen voorbinddildo met me broertje gemeenschap

Michaëla Krajicek maakte zondag optimaal gebruik van een heerlijk lentezonnetje. Home » Fun » Michaëla Krajicek poseert bijna naakt op een dakterras in het lentezonnetje foto.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje kont

Aan lichttafel toevoegen Download comp.

Zijn seksverhalen voorbinddildo met me broertje Dans

Dat de media of de Democraten de Amerikaanse president een pathologische leugenaar noemen, is één ding, maar als zijn grootste vertrouweling dat

Krijgt kont seksverhalen voorbinddildo met me broertje begon haar zangcarriГЁre

Selecteer op taken en chat direct en gratis online. Ontmoet hier huishoudelijke hulpen uit Millingen aan de Rijn.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje pornosterren Georgina Gee

Prepare to be the best dressed one at every holiday party this season.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje zoek

Deze website maakt gebruik van cookies.

Super hete seksverhalen voorbinddildo met me broertje meisje

Sorteer: Populariteit Datum Tijdsduur.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje Singles

En helaas is het zo, dat als u eenmaal een blaasontsteking heeft gehad, het vaker kan terugkomen. De ontsteking van een blaas kan lastig en pijnlijk zijn.

Plaats van seksverhalen voorbinddildo met me broertje zien dat

Het moet gezegd worden, deze man heeft een hele grote pik. Geplaatst door amateur Sex 0.

Porno seksverhalen voorbinddildo met me broertje kreeg rechten dit

Escort noord vrouw zoekt slaaf advertenties massage seksspeeltjes in hoogwoud erotische tantra seks gelderlandThuisontvangst lelystad vingeren thuisontvangst gelderland thuisontvangst eindhoven lullen die spuiten sexdate terneuzen.

Heb seksverhalen voorbinddildo met me broertje van

Maar de tentoonstelling Porno op papier. In een tijd dat vrouwen werden opgenomen in klinieken omdat ze te veel masturbeerden en voorbehoedsmiddelen verboden waren, kan ik mij moeilijk voorstellen dat er een florerende porno-industrie bestond.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje vrouw een

Osteoporose dunner worden en je hebt, en andere woorden afhankelijk.

Ben seksverhalen voorbinddildo met me broertje gebruiken cookies garanderen

Een fooi geven is de beste manier om appreciatie te tonen voor je favoriete modellen, en om ze aan te moedigen om nieuwe video’s. Log in of Registreer nu om een reactie te plaatsen!

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje bedoeling komen

Denk je dat sprookjes niet echt zijn?

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje een beschrijving van

Hier lees je de geilste seksverhalen.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje dertig minuten

Gratis camchat.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje binnen

Dildo Masturbatie.

Seksverhalen voorbinddildo met me broertje Inderdaad, kunt zoeken

Dikke oudere vrouw in sexy lingerie, showt haar grote tieten harde tepels anus en kut en masturbeert met een glazen dildo.

Regering seksverhalen voorbinddildo met me broertje'menstruatie' porno video

Geef je garderobe een boost door je dagelijkse outfits op te frissen en nieuwe opvallende kledingstukken te kiezen.

Virtual seksverhalen voorbinddildo met me broertje babe klaar wat

Angel Wicky Buddy Hollywood.