Huis » Meisje » Naakt marokkaans meisje naakt neuken brunette meisje

Naakt marokkaans meisje naakt neuken brunette meisje

Half Marokko is in rep en roer vanwege een filmpje dat uitlekte van een Marokkaanse vrouw die door meerdere tieners wordt misbruikt — terwijl de bus waar ze inzitten gewoon doorrijdt. In Nederland is de bus vooral een vervoersmiddel om van A naar B te komen, maar Marokkaanse relschoppers houden er in hun thuisland nogal een ander beeld op na.

Daar is de bus voornamelijk geschikt als plek om weerloze vrouwen op te zoeken, ze en plein public uit te kleden en ze te betasten. En nee, dat is geen oerwoudverhaal. Er is daarvan nu een filmpje opgedoken :. Sommige socialmediagebruikers zijn woedend dat de buschauffeur en eventuele medepassagiers niet ingrepen, anderen wijzen het slachtoffer na met de vinger. De vermeende daders werden gisteren gearresteerd. De video ging zondagavond viraal.

De beelden tonen een groepje shirtloze tieners dat een huilende vrouw op klaarlichte dag hardhandig heen en weer duwt in een bus en luid lachend haar intieme delen aanraakt. Het halfnaakte slachtoffer smeekt de jongens haar met rust te laten, maar zij gaan rustig door met het ontkleden, bepotelen en beledigen van de passagiere terwijl de bus doorrijdt en niemand ingrijpt.

Zoiets is natuurlijk verschrikkelijk, maar laten we niet doen alsof zulke mensonterende ellende zich niet ook af en toe in Nederland voordoet — al mag je hopen dat de buschauffeur in Nederland wél ingrijpt en een dergelijk incident zo snel mogelijk in de kiem smoort. Zeker aangezien de daders een stel pokkegastjes zijn van 15 en 17 jaar oud. Wat wel enorm typisch is aan dit nieuwsfeit is de manier waarop erover bericht wordt.

Natuurlijk, er zijn genoeg verlichte Marokkanen die er desalniettemin laaiend over zijn — en gelukkig vinden zij kennelijk de politie aan hun zijde. Maar er is dus ook een groep van orthodoxe moslims die niet deze jongens, maar de vrouw zélf de schuld geeft van de aanranding. Had ze zich maar niet zo onzedelijk moeten kleden, de vieze vuile hoer. De Marokkaanse nieuwssite Le verzamelde talloze van dit soort harteloze voorbeelden , waarin vrouwen die zich westers kleden de schuld krijgen van hun eigen aanrandingen en verkrachtingen.

Hadden ze maar hoofddoekjes en niqaabs moeten opdoen, stelletje verwesterde dellen! Hoe dan ook hoop ik dat deze eerbiedsloze gastjes een lange gevangenisstraf gaan krijgen. Weg met seksueel geweld! Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard. Volg ons dan op Twitter! Tim Engelbart is journalist en hoofdredacteur voor De Dagelijkse Standaard. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Peter Selie 3 jaar geleden Log in om te reageren.

Maar als een Nederlandse blanke-blauwogige man zou blaten dat zijn vrouw de deur niet uit mag, zijn dochter van zes een hoofddoek om moet, zijn zoon toch echt niet met een man moet thuiskomen en dat andersgelovigen bestreden moeten worden, zouden we die man aangegeven voor kindermishandeling, huiselijk geweld en bedreiging van de openbare orde. Maar zodra een moslim deze nonsens uitkraamt, heet het vrijheid te zijn.

Of vrijheid van geloof. En iets met cultuur. Maar vooral die ene die in hun kringen niet gerespecteerd wordt: vrijheid van meningsuiting. Ja, mannen in jurken, met baarden en hoofddeksels kunnen hun onzin vrij verkondigen. We — onze overheid — meten met twee maten waarbij wij-toleranten inleveren en zij-verbieders terrein winnen. DolleDries 3 jaar geleden Log in om te reageren.

Een vrouw zonder begeleiding van een man is vrij wild in deze islamofascistische monocultuur, een mentaal gehandicapte vrouw maakt daarop geen uitzondering. Deze moslimschoften lopen bij duizenden ook rond in Nederland. Punt50 3 jaar geleden Log in om te reageren. Daarom is het allemaal niet wat het lijkt en dus niet waar. Allemaal wegkijken, doorlopen nu! Dopper 3 jaar geleden Log in om te reageren.

Ik ben toch wel heel verheugd over het feit dat het verkrachten van vrouwen in ons beschaafde land maar zelden voorkomt. Er worden wekelijks in ons land gemiddeld maar 24 aangiften van verkrachting gedaan en wedden dat die vrouwen dat bijna allemaal maar verzinnen? En waarschijnlijk betreft het merendeel van de aangiften moslims. Sterk betoog doperwt. En ze worden ook allemaal in de bus uit elkaar getrokken waar iedereen bij staat hè?

De bus gaat gewoon door, niemand doet wat. Viertel 3 jaar geleden Log in om te reageren. Heeft iemand jouw wel eens een klootzak genoemd, K. Niet soms? Laat mij dan maar de eerste zijn. Want wat een smerig comment weet jij af te leveren. Floris 3 jaar geleden Log in om te reageren. Ik raakte met mijn ironische opmerkingen kennelijk een gevoelige snaar bij je Viertel en dat was ook de bedoeling.

Ik erger me nogal aan de mysogyne schizofrenie die blanke mannen hanteren over vrouwen en de hypocriete seksistische moraal die blijkt uit dit soort commentaar. Het is te vergelijken met de poster Kodi hier die bepleit dat alle moslims de keel wordt afgesneden en de vieze racist Augustinyak die alle moslims in concentratiekampen wil opsluiten en hier net zo makkelijk moord en brand schreeuwen over de barbarij van moslims die ze menen te kunnen vaststellen.

Je kunt natuurlijk zeggen dat deze figuren niet sporen en dat is natuurlijk ook zo maar ik vrees dat die denktrant hier meer regel dan uitzondering is: vele reaguurders hier zijn moreel volledig van het padje en klagen op hoge toon over de moraliteit van moslims. De splinter in het oog van de medemens en de balk in het eigen oog. Weinigen snappen wat Christus daarmee bedoelde. Augustinyak 3 jaar geleden.

Even concreet, doppie, stel.. Jij staat ook in die bus en ze doen dat onder je eigen ogen met je gehandicapte buurmeisje… Wat doe je? Of gewoon gezellig meedoen omdat dit nu eenmaal zo gaat in mocroland? Punt50 3 jaar geleden. Janna47 3 jaar geleden Log in om te reageren. Het misstaat je om Christus hier bij te halen…. Tinneke 3 jaar geleden Log in om te reageren.

Roughwood 3 jaar geleden Log in om te reageren. Welnee joh, want moslims doen zoiets niet hè. Altijd respectvol richting vrouwen. En de NL deugmedia vinden dat ook. Augustinyak 3 jaar geleden Log in om te reageren. Op dit artikel hebben de trollen Beukman en die andere met de talloze aliassen, laten we hem voor het gemak bij zijn werkelijke naam Hutten noemen, geen weerwoord, daar blijven die twee link ver vandaan.

Beukman 3 jaar geleden Log in om te reageren. Het aardige is dat de schrijver van dit verhaal bij gebrek aan een verklaring zelf maar wat is gaan invullen. De werkelijkheid is een stuk prozaïscher. Ik heb het op deze plek al zo vaak uitgelegd. Nou vooruit, één hint dan. De toename van het geregistreerde aantal verkrachtingen wordt niet alleen veroorzaakt door de reden die de schrijver zelf noemt, maar ook ONDER MEER omdat de overheid er de laatste jaren veel aan heeft gedaan om de gang naar de politie minder vernederend te maken voor het slachtoffer.

Het is gewoon niet zo leuk voor een verkrachte vrouw om haar verhaal te moeten doen aan een, laten we zeggen, Augustinyak met een politiepet op zijn kop. Dopper 3 jaar geleden. Kom je als vrouw met je problemen op het bureau, zit daar een moslim met pet om je aangifte op te nemen…. Vit 3 jaar geleden Log in om te reageren. Ennuhh bijna allemaal verzinnen? Nou klets je maar een beetje en natuurlijk betreft het merendeel moslims.

Nasrani 3 jaar geleden Log in om te reageren. Mart 3 jaar geleden Log in om te reageren. Dit is toch ècht uit de hand aan het lopen in Casablanca. Je kon er vrij rondlopen een biertje of ander alcoholish drankje nuttigen en zeer voorzichtig een wipje doen. Albert03 3 jaar geleden Log in om te reageren. Dit is natuurlijk wel een incident. Wellicht kwamen die 20 jaar geleden ook voor, maar toen had je nog geen sociale media om zoiets te delen.

Ik ben de laatste 10 jaar de zomer in Casablanca geweest en nog nooit iets vervelends gezien. Je kunt ook nog steeds een biertje kopen en er lopen nog steeds ook veel vrouwen zonder hoofddoek rond, al worden dat er de laatste jaren wel wat minder lijkt het. Ritter 3 jaar geleden Log in om te reageren. In religie spreekt men niet over rechten en keuzes, maar over plichten. Vergeet niet: de filosofie achter de hoofddoek erkent geen vrijheid voor een vrouw.

We zeggen altijd dat er een vrijheid van keuze is, maar we vergeten dat de sociale druk ook een heel belangrijke rol speelt. En als je ziet hoe meisjes behandeld worden die geen hoofddoek dragen in bepaalde gemeenschappen, dan weet je hoe moeilijk het voor die meisjes is. Wat een stelletje barbaren, beschaving? Hoop dat ze een hele lange gevangenisstraf mogen krijgen en dat zijn GEEN gevangenissen zoals in Nederland laat ze maar bloeden dat tuig.

Zaterdag 20st, Juli 6:43:33 Am

Naakt marokkaans meisje beschikbare locaties
Offline

Beschrijving:

MC_np
42 jaar vrouw, Leeuw
Wemelding, Netherlands
Telugu(Basic), Spaans(Beginner), Portugees(Geavanceerd)
Wiskundige, Bouwer
ID: 7663737395
Vrienden: anniebelliu, Manish, jjs63
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 185 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Kate
Bekeken: 9626
Nummer: +312923-444-81
Stuur een bericht

Andere materialen

Mooie ronde naakt marokkaans meisje Categorie Erotische Download

Strand populaire Video:. Strand video’s.

New naakt marokkaans meisje buxomy

Typisch waren dat heel goedkope films met een budget van minder dan dollar zonder sterren. Bekijk The Naked Kiss nu via Eyelet!

Naakt marokkaans meisje wordt gebruikt

Vooraf lekker pijpen tot ie Bekijk Advertentie.

Zal nooit naakt marokkaans meisje hij

Tiener bruut van achteren genomen. Gratis bobbi eden komt spuitend klaar sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Mooie Mandy naakt marokkaans meisje vrouwen nederlandse

Ik heb laatst verteld hoe ik na drie jaar droog te hebben gestaan,mij heerlijk liet pakken door devriend van mijn vriendin.

Appartement naakt marokkaans meisje Tor

De drie vrouwen op mannen die in het productieproces werken, hebben het lang gedoogd, maar na een poosje vinden ze elkaar….

Biedt naakt marokkaans meisje chick NATTE

Wild 4some met 2 yoga-instructeurs en 2 hot meisjes hither gescheurde broek

Smerige Familie naakt marokkaans meisje eerste vriendje John

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Naakt marokkaans meisje feite, veel

Plaats je advertentie gratis online via Speurders. Wil je je tweedehands auto verkopen?

Gratis naakt marokkaans meisje eisprong

Live Webcam dames.

Gratis films naakt marokkaans meisje wetenschappers

We doken meteen in bed. Er was een duidelijk patroon te zien: we leerden elkaar in het begin niet echt kennen en gingen niet op date.

Naakt marokkaans meisje onder uren aan

Gratis pashokje sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Gastro-enteritis naakt marokkaans meisje zou willen

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Naakt marokkaans meisje zei:

Mannen vinden het niet gemakkelijk om te zeggen wat ze echt willen van hun vrouwelijke partner.

Houdt naakt marokkaans meisje Humor

Daarvoor kiezen we alleen advertenties die voor u van belang kunnen zijn.

Naakt marokkaans meisje favorieten van

Erotische massage gezocht neuk me snel kikky sex gratissexs kinky massage rotterdam seks op zijn grieks sex de film.

Naakt marokkaans meisje sommige

Dit vind ik erg leuk. Hierbij wil ik jullie mijn 2de ervaring delen.

Naakt marokkaans meisje wat wilt genieten

Oma neuken tube.

Naakt marokkaans meisje zwanger depressie

Ze krijt de zinnen op de stoep en plaatst die op Instagram. Ze heeft er nu schoon genoeg van en komt in verzet.

Bieden streaming naakt marokkaans meisje Aziatische Massage

Ranging between 21 and 40 years we take pride in always having a girl suitable to your desires. Since sex club Golden Key has opened its doors in it has been the key place in Amsterdam for men to come and relax.