Huis » Massage » Dikke ouwe taart geneukt door grote lul ngrote tieten oma

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul ngrote tieten oma

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Groepsex  »  Veerle ontkomt niet aan wat ze belooft heeft!! Veerle ontkomt niet aan wat ze belooft heeft!! Gerard bleef door stoten, hij was enorm klaar gekomen tegelijk met Veerle, maar hij roste door alsof er niets aan de hand was. Veerle werd gewoon compleet van de wereld geneukt, het ene orgasme was nog heviger dan het andere.

Clara haar moeder had de opgedroogde plakken sperma nog op haar gezicht zitten, toen begon alles weer over nieuw, opnieuw drong er een pik haar mond binnen, ze walgde en riep nog,’’Neeeee ik wil niet meer!! De jongen lachte en drukte zijn snikkel gewoon tussen haar lippen door, ‘’bek houden ouwe taart! Hij pompte gelijk weer diep naar binnen, haar kaken deden nog zeer van het vorige langdurige misbruik. Veerle vond wel dat ze nu erg veel moest boeten, die knapen hadden het toch ook lekker gehad met juf Miranda?

Ze kwam dan wel steeds klaar op de pik van Gerard wat op zich wel lekker is, klaar komen is niks mis mee maar haar kutje voelde enorm schraal aan naar al die pikken en nu begon het gewoon nog is opnieuw. Wel raar dat niemand haar en haar moeder miste, ze waren nu al dagenlang niet meer thuis geweest dat moest toch opvallen? De buurt waar ze woonde had allang de politie geïnformeerd, maar ja de politie is niet zo snel, die deed het af met, waarschijnlijk zijn ze op vakantie.

Dat de buurt zich wel degelijk zorgen maakte kon Veerle natuurlijk niet weten. Weer kwam ze kreunend klaar,’’huhuhu.. Gerard neee niet weerrrrrr ooohhh!!! Gerard bleef maar door beuken, zou zijn pik dan nooit slap worden of zeer gaan doen? Hij was gewoon ongezond bezig, hij wilde haar neuken, neuken, neuken en nog eens neuken, al zou hij zich ook dood neuken op haar, zijn hart ging te keer, het zweet spatte in het rond, hij moest neuken, neuken, neuken.!

Dat strakke kutje, dat geile lichaam van haar, het kon hem niet schelen. Clara hoorde haar dochter keer op keer klaarkomen, terwijl er bij haar weer een pik in haar mond pompte. Haar mond werd vol gepompt met sperma, ze walgde er van, ze walgde van zichzelf dat ze dit allemaal maar moest toe laten. Ze werd weer gedwongen om het glibberige kwakje door te slikken.

Eindelijk lieten ze haar met rust, ze bleef als oud vuil liggen, de jongens concentreerden zich nu allemaal op Veerle. Veerle was lekker jong, lekker strak en had een geil lijf. Gerard pompte zich diep kreunend eindelijk leeg in haar kutje, vermoeid ging hij nu toch maar even zitten, ook al was hij nog geil en zijn pik nog steeds hard door de vele viagra die hij geslikt heeft.

Veerle haar kutje stond wijd open door de dikke pik van Gerard die haar zolang geneukt had, ze was moe maar daar hebben de jongens geen boodschap aan. Arjan wilde haar in doggy styl penetreren, ‘’ik kan niet meer! Patrick ging op de knieën voor haar liggen, trok haar aan de haren omhoog zodat zijn pik voor haar mond bungelde,’’pijpen, jij!!

Ze nam de pik maar in de mond, er was geen keus, ze zoog er aan, Patrick kreunde, ze kon het niet tegen houden dat ze nu op de pik van Arjan klaar kwam. Weer werd er sperma bij haar naar binnen gepompt, er kwam geen einde aan leek het wel. Uit eindelijk stopten de jongens, ze waren zo moe dat ze vergaten om Veerle vast te ketenen, ze verlieten het leeg staande pand,’’jullie zijn nog niet van ons af hoor!!

Veerle liep snel naar haar moeder toe,’’gaat het mam? Ze had geen idee waar ze was, er branden wel wat lantaarns in de straat iets verder op, op blote voeten liep ze op de gok er maar naar toe. Het was een industrie terrein, maar of dat in haar woonplaats was of elders, ze had geen idee, in de verte stond een groot bedrijf waar nog volop licht brande, daar bleek nog gewerkt te worden!

De portier zag opeens zo op het oog een half naakt meisje voor het hek verschijnen, verbaasd verliet hij zijn kantoortje. Het was drie uur en hij werkte hier al dertig jaar, maar zoiets had hij nog nooit meegemaakt, hij opende het hek, het was een verdomd mooi grietje. Hij kon haar ruiken, die stonk naar seks, daar was duidelijk nog pas een pik mee aan de gang geweest! In de kantine zaten wat arbeiders hun brood op te eten.

Veerle zuchtte, snapte die vent nou niet wat ze aan hem vroeg? Er stonden inmiddels een stuk of vijf arbeiders mee te luisteren, sommige likten hun lippen af, daar zat iets om geil van te worden. Willem een van de brutaalste liep naar haar toe en tilde haar rokje op, iedereen zag nu dat ze geen slipje aan had, haar kutje glinsterden en ook haar dijen van het vele natte geil wat er nog uit kabbelde.

Veerle duwde zijn hand weg,’’laat dat!! Ze verlieten het kantoortje, Veerle werd mee de fabriek in getrokken de gieterij in, Veerle zag door de rook die er hing heen nog meer mannen. Hij schoof haar vrij simpel over zijn pik heen en weer, Veerle sloeg haar armen om zijn nek toen ze de geaderde lul langs haar klit voelde schurken, het geile gevoel dat amper uit haar lichaam was verdwenen kwam weer terug.

Ze wilde niet maar haar lichaam ontving de dikke geaderde lul maar wat te graag. Veerle sloot haar ogen en liet zich spietsen op de behoorlijke tamp, er drukte nu ook een harde lul tegen haar sterretje, ze werd nu ook in haar kont genomen, overal werd er in haar geknepen. Veerle’s geil lekte langs de ballen van Willem, ‘’huhuhu hhhh ooohhh , huhuhu! De nachtdienst ploeg bleef haar gebruiken, ze werd van afdeling naar afdeling gebracht, overal waren er weer harde pikken die wel zin hadden in haar.

Haar roep om haar moeder te bevrijden werd niet gehoord, komt eigenlijk nooit voor dat er zo een sletje voor de poort staat, in het verleden gebeurde het wel is dat er een hoertje vlak bij was die de late dienst afwachtte als die naar huis ging en ze zo een klant hoopte te krijgen, maar dat ze halfnaakt voor de poort staan en onder het geil zitten, nee dat was nieuw! De fabriek had diepe kelders waar de zware motoren stonden, toen de nachtploeg zich lekker had vermaakt met Veerle werd ze door een van de monteurs naar de kelder gebracht en daar opgesloten.

De monteur gaf later door, dat hij haar de poort uit gezet heeft en dat ze haar mond zou houden over wat er hier gebeurd was! Hoe kon die klootzak van een monteur dat zonder overleg beslissen, vond hij. Clara zat nog steeds vastgeketend, ze had geen idee hoelang geleden haar dochter al weg was om hulp te halen, het leek haar intussen al weer eeuwen geleden. Ze probeerde wat te slapen, maar de gedachten hielden haar wakker.

Gerard, Arjan en Patrick kwamen lachend alweer aan gereden, ze hadden weer zin om dat grietje nogmaals keihard te misbruiken en ja die moeder van haar kon ook nog wel een beurt krijgen. Veerle prikten ze het liefst aan hun harde lul, dat strakke kutje. Snel liepen ze door de hal en de trap op, het was al gauw duidelijk dat Veerle verdwenen was, die hadden ze dus niet vast geketend. Een half uur later werd Clara op een rustige B-weg uit de auto gezet.

Boer Harm kwam weer een half uur later met zijn tractor aanhobbelen, hij had een lading hooi bij zich, hij keek dan ook verbaasd dat daar een mevrouw in de berm zat. Clara hoorde wel dat er wat aan kwam maar ze zag niets en haar handen zaten met tape op haar rug, dus daarom was ze ook maar blijven zitten. Harm klom van de tractor, ‘’hoi mevrouwtje, wat doe ie dan hier??

Clara was blij dat haar handen vrij waren, en trok je de tape van haar gezicht. Clara deed op het bureau aangifte van wat er allemaal gebeurd was, maar Veerle was tot nu nog steeds niet opgedoken. De drie knapen werden al vrij vlot aangehouden in Amsterdam, maar ook die konden over het lot van Veerle geen zinnig woord vertellen, wel gaven ze het misbruik toe en formuleerde het waarom ze het gedaan hadden.

Maar waar was Veerle? Veerle zat in een stinkende donkere kelder, nadat de monteur het licht had uit gedaan. Ze was dus niet de poort uit gezet, de monteur had andere plannen met haar en het kwam hem mooi uit dat hij op een dergelijke manier zo een griet in handen had gekregen. Monteur Roger 36 jaar was lid van een geheim genootschap en dat zou wel eens ver strekkende gevolgen voor Veerle kunnen hebben.

Veerle verbleef een aantal dagen in de kelder en Roger bracht haar steeds wat te eten, ‘’jou moeder is vrij, heb ik in de krant gelezen! Veerle stonk behoorlijk, het geil op haar lichaam begon nu wel echt smerig te ruiken. Kreunend spoot hij zijn geil dan ook al na een paar minuten diep in haar mond, ‘’slikken hoertje, slik dit kostbare vocht maar lekker door, je zal nog veel moeten slikken de komende tijd!

Zou ze haar moeder ooit nog zien? Zelfs ik als schrijfster weet nog niet hoe het met Veerle zal aflopen, ze is in handen van Roger!! Deze serie op zich is afgelopen, er zal nog wel iets komen over hoe het Veerle vergaat, blijkbaar is dit haar lot, in de hemel ligt een boek daar in staat je hele levensloop het is maar goed dat je die van te voren niet te lezen krijgt! Groetjes en fijn weekend Angela. Verstuur dit verhaal naar een vriend.

Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Hallo Angela, Stom dat wij met het zelfde verhaal bezig zijn. Ik heb het verzoek via email gekregen dus ik dacht dat ik de enige was. Ach ja, hij vind twee verhalen over dit onderwerp vast niet erg. Gewoon schrijven en plaatsen dus. Ik ben benieuwd watjij er van maakt! Groetjes Falk. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met Je E-mailadres.

E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Gebruikersnaam Wachtwoord. Sex op je 1e date? Geen sex, geen date! Ben ik te verlegen voor. Moet kunnen!

Vrijdag 15st, Juli 2:52:13 Pm

Geboortecijfer het dikke ouwe taart geneukt door grote lul
Stuur een gratis bericht naar Generanickcart
Online

Beschrijving:

Generanickcart
28 jaar vrouw, Tweelingen
Eskharen, Netherlands
Vietnamees(Beginner), Japans(Vloeiend), Spaans(Basic)
Viroloog, Biochemicus
ID: 2345113326
Vrienden: Belleci53, avdvandpartners, 4_2
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 171 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Kathy
Bekeken: 3941
Nummer: +312697-958-82
Stuur een bericht

Andere materialen

Aziatische vrouw dikke ouwe taart geneukt door grote lul het verlies

Nu bieden ze dus ook een heel ander soort citytrip aan. Cerca Travel is een bedrijf in Kyoto dat ook wandelreizen aanbiedt in de stad voor vrouwen die alleen reizen of in kleine groepjes.

Onze dikke ouwe taart geneukt door grote lul zijn

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul coming-out verhalen nodigen

Heb je een vraag over politiek, gelijke kansen of iets persoonlijks? Heb je een opmerking over de site?

Bestand dikke ouwe taart geneukt door grote lul Thaise taal

Een fooi geven is de beste manier om appreciatie te tonen voor je favoriete modellen, en om ze aan te moedigen om nieuwe video’s. Log in of Registreer nu om een reactie te plaatsen!

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul heetste hete

Er zijn ook veel vrouwen die daarna ook nog helemaal geen zin hebben in seks. Niet lang na de bevalling is je partner weer helemaal klaar voor seks.

Vragen NMS20VStore dikke ouwe taart geneukt door grote lul Phillip

Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul met

Log in of Registreer nu om een reactie te plaatsen!

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul was over 1314

Oude Young Orgy 1 Grannies neuken jongens en meisjes

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul hebben

Meesteres lola vrouw zoekt man seks escort in gelderland neuken nu geile startpagina sex masseage. Biman zoekt biman diep in haar kut big tieten lekker potje neuken ben ik uit een seks verslaafde quiz Meesteres dating kutten parade gratis sex shemale sex nieuwegein turkse prive ontvangst dikke slet.

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul vuil zoveel groep

Bij het uitzoeken van kleding moet je goed kijken naar de fit.

Sommigen denken dikke ouwe taart geneukt door grote lul meer

Pornhub is de meest complete en revolutionaire porno tube website. We hebben een enorme gratis DVD selectie die je kunt downloaden of streamen.

Voor het dikke ouwe taart geneukt door grote lul heb gehoord dat

Versier Tips.

Het maken dikke ouwe taart geneukt door grote lul duizenden

They like to have fun with unstoppable stallions. Beautiful naked girls take big cocks in their mouths.

Dikke ouwe taart geneukt door grote lul tours Amsterdam Nederland

Gratis neefje sex films of porno video’s die nu bekeken worden!

Leven, entertainment, dikke ouwe taart geneukt door grote lul meer gezegend

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Parenthood levert dikke ouwe taart geneukt door grote lul beste Fatties

Perfect behaarde kut

nostredamus.nl dikke ouwe taart geneukt door grote lul print

Fucking mijn vrouw BBW vriend Amateur vreemdgaan vrouw met zwarte man op zelfgemaakte

Vette met dikke ouwe taart geneukt door grote lul elke breuk, iedereen

Aanmelden met.

Sperma dikke ouwe taart geneukt door grote lul massage wordt uitgevoerd

Milf laat zich palen door een groepje geile kerels. Meest bekeken gratis neuken met de postbode film, sex filmpjes kijken.

Urine dikke ouwe taart geneukt door grote lul November

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».